Om os

Kort fortalt

Kjøller Ejendomme A/S er et ejendomsselskab - stiftet i 2015 af Magnus Kjøller - med speciale i udlejning af boligejendomme i Aalborg.

Glade og tilfredse lejere er vores ultimative mål, og vi lægger stor vægt på, at vores ejendomsportefølje afspejler den kvalitet og seriøsitet, vi selv står for.

Historien

Fra 2015 er virksomhedens portefølje vokset til en estimeret værdi på omkring 800 millioner kr. med ca. 500 boligenheder og en håndfuld erhvervslejemål.

I forbindelse med at Kjøller A/S købte partner og medejer Anne Mette Frost ud i februar 2020, blev selskabet omdøbt fra Frost & Kjøller Ejendomme A/S til Kjøller Ejendomme A/S.

Vores fokus

Vi arbejder primært med private lejere, og vores fokus ligger skarpt rettet på den høje kvalitet, uanset om der er tale om enkelte, renoverede lejligheder, hele ejendomme eller nybyggeri.

Vi fokuserer på investering og udvikling af små og mellemstore ejendomsprojekter.

Bestyrelse

Med ønsket om yderligere professionalisering og fremtidssikring etablerede Kjøller Ejendomme A/S i september 2023 en ny bestyrelse bestående af markante ejendoms- og erhvervsprofiler med stærke lokale rødder.

Bestyrelsen bringer en indgående ekspertise og erfaring, som er afgørende for realiseringen af Kjøller Ejendomme’s vision om at skabe en 100-års virksomhed, og som også sikrer en større forankring i de områder, hvor vi arbejder.Steen Royberg
Steen Royberg
Bestyrelsesformand

Partner hos Nordicals Aalborg samt bestyrelsesformand for Ejendomsmæglernes Fond. Tidligere medlem af Aalborg Byråd.

Tim Rosenkrantz Buur
Tim Rosenkrantz Buur
Bestyrelsesmedlem

Partner og advokat i advokatfirmaet Vingaardshus.

Henrik Lybæk
Henrik Lybæk
Bestyrelsesmedlem

Direktør for Port of Aalborg Real Estate og tidligere viceregionsdirektør i Nykredit

Kontakt

Vil du leje af os?

Vi hjælper med at finde det rette lejemål.

SEND OS EN MAIL

KONTAKTINFORMATION

70 50 50 52

[email protected]

Skibbrogade 3, 9000 Aalborg