Marshalls Allé
9220 Aalborg Øst

  • 32lejligheder
  • 58rækkehuse
  • 27enkelthuse
  • Byggeår: 2018-2020

Mellem Gug og Sdr. Tranders, i naturskønne omgivelser, ligger Aalborgs nye bydel, Marshalls Allé.

Her opfyldes behovet for både fællesskab og privatliv, og der er ikke langt til indkøbsmuligheder, sportsfaciliteter og svømmehal. Den omkringliggende natur og de tilhørende legepladser gør området perfekt for børn i alle aldre.

For dem, der ønsker at bo lidt uden for bykernen, er Marshalls Allé et af det mest attraktive områder midt i naturen, men stadig ikke langt fra Aalborgs pulserende liv.

Aalborg Øst

Aalborg Øst er i rivende udvikling. Alle vores ejendomme er moderne og nybyggede i 2017-2019.

Området huser Aalborg Universitets hovedcampus, hvor de første bygninger stod færdige i 1974. Af nyere varemærker findes Gigantium, der siden 1999 har været centrum for både store sportsbegivenheder og andre kulturelle events.

Det, der kendetegner Aalborg Øst, og gør bydelen attraktiv, er, at man er tæt på naturen, men i rimelig afstand af uddannelse, byliv og oplevelser. I de senere år er området vokset bedre sammen, så der nu er tale om en reel bydel, der hænger sammen med velfungerende infrastruktur.

Interesseliste

Skriv dig på vores interesseliste for Marshalls Allé og få besked, når vi har et ledigt lejemål, der passer til dine ønsker.

Følg linket her og udfyld formularen.

Kontakt

Vil du leje af os?

Vi hjælper med at finde det rette lejemål.

SEND OS EN MAIL

KONTAKTINFORMATION

70 50 50 52

[email protected]

Skibbrogade 3, 9000 Aalborg