Elektravej
9210 Aalborg SØ

  • 8enkelthuse
  • Byggeår: 2019

Elektravej blev i 2020 præmieret af Aalborg Kommune som et “fint alternativ til parcelhuset og parcelhuskvarteret”.

På Elektravej ved Gug, sydøst for Aalborgs midtby, finder man vores flotte villaer, der ligger højt placeret i terrænet og tæt på skovbrynet, som danner rammen for et nyt boligkvarter uden afgrænsede haver.

Området er kendetegnet ved åbne fællesarealer, hvor udsynet hverken generes af ligusterhæk eller høj beplantning. Se mere i videoen her på siden.

Aalborg Øst

I Aalborg Øst er man tæt på både by og natur, og bydelen har udviklet sig til at være sammenhængende med god infrastruktur. Har du kig på en af vores ejendomme i dette område, er det et oplagt valg til familien, der har brug for lidt mere plads og luft end midtbyen tilbyder.

Vores lejemål er topmoderne og nybyggede fra 2017-2019. I bydelen, på den østlige side af motorvej E45, finder man bl.a. Aalborg Universitets hovedcampus med rødder tilbage til 1974. Senere kom Gigantium til, som et sportsligt og kulturelt samlingspunkt i bydelen.

Ledige lejemål

Ingen ledige lejemål fundet. Kontakt os for at høre nærmere.

Interesseliste

Skriv dig på vores interesseliste for Elektravej og få besked, når vi har et ledigt lejemål, der passer til dine ønsker.

Følg linket her og udfyld formularen.

Ledige lejemål

Ingen ledige lejemål fundet. Kontakt os for at høre nærmere.