Aalestrup
Porteføljen

I hjertet af Himmerland, omgivet af smuk natur, finder du Aalestrup – en by med en unik charme og boliger fra Kjøller Ejendomme.

I Aalestrup tilbyder Kjøller Ejendomme seks forskellige ejendomme, som spænder fra hyggelige villakvarterer til ejendomme i den livlige bymidte. Uanset om du foretrækker det stille og fredelige liv i de grønne omgivelser eller at være tættere på byens faciliteter, har vi noget for dig. Ejendommene varierer i opførelsesår, men fælles for dem alle er den høje kvalitet og den attraktive beliggenhed. Her er du tæt på dagligvarebutikker, skoler, børneinstitutioner og et aktivt foreningsliv.

For børnefamilier er Aalestrup det perfekte valg. De naturskønne omgivelser, kombineret med legepladser og grønne områder, gør det nemt at finde steder, hvor børnene kan lege og udforske. Samtidig er der mulighed for at være en del af et tæt lokalsamfund, der værdsætter både fællesskab og privatliv.

Aalestrup – Byen med naturen og fællesskabet i fokus

Aalestrup er kendt for sin maleriske beliggenhed ved Simested Å og sine smukke, åbne landskaber, der inviterer til gåture, cykelture og naturoplevelser. Byen byder også på et rigt kultur- og fritidsliv med alt fra musik- og teaterarrangementer til sportsaktiviteter. Aalestrup er desuden centralt beliggende i Himmerland, hvilket gør det nemt at pendle til større byer som Viborg og Aalborg.

Kjøller Ejendommes boliger i Aalestrup er placeret strategisk for at give beboerne den bedst mulige balance mellem ro og adgang til byliv. Hvad enten du er til det fredelige villakvarterliv eller vil have adgang til caféer og butikker i bymidten, finder du i Aalestrup et hjem, der passer til dine behov.

Interesseliste

Skriv dig på vores interesseliste for ejendommene i Aalestrup og få besked, når vi har et ledigt lejemål, der passer til dine ønsker.

Følg linket her og udfyld formularen.

Ledige lejemål

Ingen ledige lejemål fundet. Kontakt os for at høre nærmere.

Kontakt

Vil du leje af os?

Vi hjælper med at finde det rette lejemål.

SEND OS EN MAIL

KONTAKTINFORMATION

70 50 50 52

[email protected]

Skibbrogade 3, 9000 Aalborg